Wie zijn wij

Ons bedrijf bestaat vanaf februari 2001 en hebben ons vooral gericht op het back office werk, deze werkzaamheden zijn wij uit gaan voeren zodat de opdrachtgevers zich konden gaan richten op het uitbreiden van hun bedrijf.

Voor deze back office werkzaamheden is vertrouwen en discretie natuurlijk van groot belang wij (als uitvoerders) krijgen de beschikking over inloggegevens om de werkzaamheden te kunnen uitvoeren, dit tot alle tevredenheid van de klant.

Ons bedrijf heeft dat extra handje voor uw werkzaamheden waar u zelf niet aan toe kan komen, wij kunnen dit voor u doen tegen een prettig tarief en zeer flexibele werktijden.

Wij werken 7 dagen per week in wisselende "maar alle gemotiveerde" samenstellingen zodat uzelf eventueel ook eens een dagje vrijaf kan nemen.

R3X is een administratief bedrijf dat de uren die u zelf niet kan verwerken, kan opvullen en uitvoeren. Bedrijven en kleine zelfstandigen kunnen Back-Officewerken inschakelen om de verschillende werkzaamheden op zich te nemen. Voor u "werkopdrachtgever" betekent dit, verzekerd zijn van 'vast' personeel zonder deze in loondienst te hebben.

Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van back office werk, wat gebaseerd is op een groot vertrouwen tussen u als opdrachtgever en ons bedrijf als uitvoerder van de werkzaamheden. De werkzaamheden kunnen worden uitgevoerd tussen 07.00uur en 23.00uur wat een grote mate van flexibiliteit gegarandeerd, dit alles naar u wensen.