Oplossing

Wij kunnen verschillende admin werkzaamheden voor u uitvoeren als oplossing voor het handje te kort binnen u bedrijf.

De werkzaamheden kunnen wij (bijna) te alle tijden oplossen mocht u onverhoopt onthand zitten, een telefoontje is genoeg om de werkzaamheden (tijdelijk) over te dragen, zodat u zich kan focussen op andere activiteiten.

Wij zijn zeker de oplossing voor de eenmansbedrijven die zich op het Internet richten en zich bij calamiteiten moeten beroepen op kennissen of collega eenmansbedrijven zodat het bedrijf normaal kan doordraaien, daarin kunnen wij die extra virtuele hand voor u bedrijf zijn.

Bij ons bedrijf zijn u gegevens 100% veilig en alles zal betrouwbaar worden uitgevoerd, of dit nu zal gaan om controles van adv, de controles van tgp sites of het verwerken van gegevens, wij hebben de oplossing voor als u tijd tekort komt.

Back-Officewerken bied een interessante oplossing. U kunt uw werkzaamheden voortzetten die voor u van groot belang zijn om door te groeien. De uren of misschien zelfs halve uren die u zelf niet kan verwerken om welke reden dan ook, kunnen wij voor u uitvoeren. Dit kan op dagelijkse, wekelijkse of misschien wel maandelijkse uur/dagdelen. Misschien wilt u als kleine zelfstandige wel eens een dagje vrijaf maar heeft u geen plaatsvervanger voor de werkzaamheden die u uit moet voeren, geen probleem voor ons, wij loggen vanuit ons bedrijf bij u in en doen die werkzaamheden die van belang zijn tijdens u afwezigheid, dit op zeer discrete wijze. Wij werken al vanaf een ½ uur factuurtijd.